Uitslag | PSV, FC Twente en SC Heerenveen winnen returns Eredivisie Cup Ajax-fans eerste kwartier stil in topper tegen PSV als protest Wiegman hoopt op Veurink: ''Wil heel graag door met Arjan'' FOTO | De Graaf maakt rentree bij West Ham United na zware knieblessure Noordam: ''Dat lijkt me wel een mooie competitie om in te spelen''

OFFICIEEL: Kwartfinale tussen Oranje en Italië is uitverkocht

( 0 reacties)
OFFICIEEL: Kwartfinale tussen Oranje en Italië is uitverkocht

De kwartfinale tussen de OranjeLeeuwinnen en Italië van aanstaande zaterdag is uitverkocht. Via de KNVB waren al geen kaarten meer verkrijgbaar en ook via de FIFA zijn er geen tickets meer beschikbaar.

Het duel tussen Oranje en Italië wordt zaterdag gespeeld in Valenciennes. Het Stade du Hainaut biedt plaats aan 25.172 toeschouwers. 

De KNVB heeft zo'n 2.000 tickets verkocht aan Nederlandse fans voor de kwartfinale, maar mogelijk hebben andere Oranje-aanhangers kaarten gekocht via de FIFA, waardoor het Oranjegehalte in Valenciennes, waar het zaterdag zo'n 37 graden wordt, stijgt.

De Leeuwinnen speelden al eerder in Valenciennes. Toen werd er voor het oog van duizenden Oranjefans met 3-1 gewonnen van Kameroen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!