Van der Gragt terug in de basis: ''Ik ben helemaal kapot''

0
Van der Gragt terug in de basis: ''Ik ben helemaal kapot''

Stefanie van der Gragt was de opvallendste naam in de opstelling van de OranjeLeeuwinnen tegen Japan. De verdedigster, die terugkeerde van een blessure, kreeg de voorkeur boven Anouk Dekker.

"Het ging wel lekker op zich", zegt Van der Gragt voor de camera van de NOS. "Je ziet wel dat ik echt helemaal kapot ben aan het einde, maar we hebben de overwinning over de streep getrokken en daar ben ik heel erg blij mee."

De Nederlandse defensie moest in de slotfase veel kansen toestaan. "Je ziet dat zij in hun kracht komen als er ruimtes vallen en daar creëerden ze ook een paar kansen uit. We moeten dan zorgen dat we de linies kort bij elkaar houden. In fases ging dat heel erg goed, alleen op het einde zie je dat er ruimtes vallen en daar gaan zij heel goed mee om", aldus Van der Gragt.

De verdedigster was blij met de strafschop in de slotfase. "Eerst was het nog even afwachten natuurlijk met het VAR-moment, maar toen-ie uiteindelijk werd gegeven dacht ik: die gaat erin. Daar had ik alle vertrouwen in en dan zo'n ontlading. Ongelofelijk! Het moet nog even doordringen, maar ik ben zo super trots."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!