Uitslag | PSV, FC Twente en SC Heerenveen winnen returns Eredivisie Cup Ajax-fans eerste kwartier stil in topper tegen PSV als protest Wiegman hoopt op Veurink: ''Wil heel graag door met Arjan'' FOTO | De Graaf maakt rentree bij West Ham United na zware knieblessure Noordam: ''Dat lijkt me wel een mooie competitie om in te spelen''

Spitse droomt over penalty: ''Zag dat Lieke 'm moest nemen''

( 0 reacties)
Spitse droomt over penalty: ''Zag dat Lieke 'm moest nemen''

Lieke Martens schoot de OranjeLeeuwinnen dinsdagavond vanaf de penaltystip naar de kwartfinale. Normaal gesproken neemt Sherida Spitse de strafschoppen, maar zij gaf de bal aan Martens.

"Ik zal eerlijk zeggen: ik heb vannacht gedroomd dat wij een penalty zouden krijgen", geeft ze toe in gesprek met Voetbal International. Door die droom gaf ze de bal aan Martens: "Want in mijn droom zag ik ook dat Lieke 'm moest nemen. Dat het dan ook nog uitkomt, dat is wel heel mooi en bijzonder."

"En heel fijn, aangezien ik de bal in de andere hoek zou hebben geschoten en de keeper hem dan dus had gehad", zegt Spitse, die zag dat de ontmoeting met Japan moeizaam was. "Het was geen makkie, godsamme zeg..."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!