Matchwinner Martens: ''Soms moet je een beetje geluk hebben''

0
Matchwinner Martens: ''Soms moet je een beetje geluk hebben''

De OranjeLeeuwinnen staan in de kwartfinale van het WK in Frankrijk. Dinsdagavond schoot Lieke Martens de Leeuwinnen langs Japan: 2-1.

"Het was moeizaam en zwaar op het laatst. Maar dat maakt niet uit. Ik ben hartstikke blij met de overwinning", zei de aanvalster, die in de laatste minuut een penalty benutte, na afloop voor de camera van de NOS.

"Op het laatst zie je dat Japan druk zet en goede kansen krijgt. Wij speelden een goede eerste helft, we waren beter dan Japan. In de tweede helft was het moeilijk. Gelukkig krijgen we een penalty en scoren we die. Ik ben blij met de overwinning", vervolgde Martens.

Normaals gesproken neemt Sherida Spitse de strafschoppen, maar ditmaal was de eer aan Martens: "Ik vroeg aan Sherida of ik 'm mocht nemen. Ik voelde me goed in de wedstrijd. Ik liep naar haar toe en zei 'Sheried, mag ik 'm nemen?'. Ze ze gelijk ja."

"Soms moet je een beetje geluk hebben, dat hebben we vandaag gehad", aldus Martens, die de tegenstander in de kwartfinale, Italië, 'niet makkelijk' noemt.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!