Uitslag | Winteraanwinst Stolze bezorgt FC Twente winst op Ajax Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen''

Vrouwenvoetbal kijken: hoe kort op de bal speel jij?

( 0 reacties)
Vrouwenvoetbal kijken: hoe kort op de bal speel jij?

Het is weer begonnen, het WK voor vrouwen! Inmiddels zijn de Leeuwinnen met vlag en wimpel door de groepsfase gekomen. Ze maken zich op om vandaag, 25 juni, in de achtste finales aan te treden tegen Japan. Nieuw-Zeeland werd weinig overtuigend aan de kant gezet met een doelpunt in de allerlaatste minuten en ook de wedstrijd tegen Kameroen was niet hoogdravend. Gelukkig wisten de Leeuwinnen zich tegen Canada te herpakken en speelden de dames een zeer sterke pot voetbal. Dit belooft wat voor de kraker tegen Japan waar de Leeuwinnen hopen op revanche. Deze wedstrijd wil jij natuurlijk niet missen! Maar waar kun je de wedstrijden het allerbest bekijken? Wij zetten de verschillende opties op een rij. Zo bekijk jij de wedstrijd alsof je er live bij bent!

Optie 1: Kijk de wedstrijden op televisie

NOS zendt de wedstrijden (vanavond om 21.00 uur) uit op Nederland 3. Dit geldt voor alle wedstrijden die dit WK nog worden uitgezonden, inclusief alle wedstrijden van onze Leeuwinnen! Inmiddels kijken er al een miljoen Nederlandse kijkers naar de wedstrijden. Ook al zijn Nederland 1, 2 en 3 praktisch overal gratis te ontvangen, live kunnen pauzeren en de mogelijkheid om wedstrijden op te nemen is natuurlijk altijd lekker meegenomen. Je komt dan al snel terecht bij een Digitaal en interactief televisie-abonnement. De bekendste aanbieders zijn zonder twijfel Ziggo en KPN, maar ook Tele 2, XS4ALL, NLE, Online.nl en Youfone mogen niet in deze lijst ontbreken. Om een juiste keuze te maken kun je abonnementen voor internet vergelijken.

Optie 2: Kijk de wedstrijden online

Kijk je het WK voor vrouwen liever op je tablet, laptop, computer of op je telefoon? Ook dan kom je al snel uit bij één van de eerdergenoemde aanbieders. De meeste aanbieders werken met een TV Anywhere-concept. Hiermee kun je via een app elke televisiezender bekijken op je portable devices. Mocht één van de aanbieders zelf niet zo’n app hebben, overweeg dan de wedstrijden via de NOS-app of via nos.nl te volgen.

Welke manier je ook kiest om onze Leeuwinnen naar de eindzege te brullen, zorg ervoor dat je op dinsdag 25 juni klaar zit! De wedstrijd begint om 21:00 uur. We wensen je alvast enorm veel plezier met de wedstrijd. Hup Oranje!

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!