Uitslag | Winteraanwinst Stolze bezorgt FC Twente winst op Ajax Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen''

Twee OranjeLeeuwinnen 'op scherp' voor wedstrijd tegen Japan

( 0 reacties)
Twee OranjeLeeuwinnen 'op scherp' voor wedstrijd tegen Japan

Twee OranjeLeeuwinnen zullen vanavond tegen Japan voorzichtig moeten doen. Anouk Dekker en Jill Roord staan 'op scherp'.

Het tweetal liep in het treffen met Canada tegen een gele kaart aan. Mochten Dekker en Roord vanavond opnieuw in het boekje van de scheidsrechter belanden, dan zijn zij voor de eventuele kwartfinale geschorst.

De regels schrijven namelijk voor dat speelsters die tijdens de mondiale eindronde twee keer geel krijgen in afzonderlijke wedstrijden automatisch het eerstvolgende duel moeten toekijken. Na de kwartfinale vervallen alle (enkele) gele kaarten en beginnen alle speelsters weer met schone lei. Twee keer geel of direct rood, betekent sowieso een uitsluiting voor de volgende WK-wedstrijd.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!