''Zou Beerensteyn laten starten om Van de Sanden te triggeren''

0
''Zou Beerensteyn laten starten om Van de Sanden te triggeren''

Bondscoach Sarina Wiegman heeft bij de OranjeLeeuwinnen te maken met luxeproblemen. Zo klopt Lineth Beerensteyn duidelijk op de deur, terwijl Shanice van de Sanden tot dusver de voorkeur kreeg van Wiegman.

"Ik zou Beerensteyn laten starten, ook om misschien wel Van de Sanden weer een beetje te triggeren", zegt oud-international Leonne Stentler bij FOX Sports. Ze noemt de Champions League-finale van 2018 als voorbeeld: "Ze kwam uiteindelijk in de extra tijd erin en was echt dodelijk. Ze heeft toen drie assists gegeven. Bij haar denk ik dat dat misschien wel kan werken."

Ondanks de goede invalbeurten van Beerensteyn, kiest Wiegman tot op heden voor Van de Sanden. "Het is natuurlijk wel waar wat Sarina zegt: zij komt erin op het moment dat die Ashley Lawrence al is verschoven en Canada staat niet met de sterkste elf, dus hoe zou ze het doen als ze zou starten? Volgens mij wel een kansje waard om dat eens te gaan bekijken. Ik denk niet dat Sarina het doet, maar ik zou het wel doen", sluit Stentler af.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!