Uitslag | Overwinningen voor VV Alkmaar, FC Twente en PSV Eredivisieclubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme BREAKING | Martens krijgt groen licht en staat voor rentree Van Lunteren stopt bij Oranje: ''Het is voor mij mooi geweest zo'' BREAKING | Van Lunteren zet punt achter interlandloopbaan

''Kika is een topspeelster en we zullen haar nog nodig hebben''

( 0 reacties)
''Kika is een topspeelster en we zullen haar nog nodig hebben''

In aanloop naar de achtste finale sprak Jackie Groenen met Omroep Brabant over het passeren van linksachter Kika van Es en blikt ze vooruit op de volgende tegenstander.

"Ik vind het wel heel jammer voor Kika", begint Groenen. "Ze is top als persoon en ook een topspeelster. Ik heb tegen Kika gezegd dat ze altijd kan langskomen als ze even wil kletsen. Dan heeft ze zelf de keuze wat ze wil doen", geeft ze aan. "Ik denk dat Kika een topspeelster is en ik denk dat we haar nog heel erg nodig zullen hebben."

Vanavond is Japan de tegenstander in de achtste finale, net zoals vier jaar geleden. Toen werd er 2-1 verloren en zat het toernooi erop voor de OranjeLeeuwinnen, een bekende en lastige tegenstander dus. "Ze zijn klein, wendbaar en technisch heel erg goed. Ik denk dat we gewoon compact moeten spelen en zelf goed in de organisatie moeten blijven", vertelt Groenen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!