Uitslag | Winteraanwinst Stolze bezorgt FC Twente winst op Ajax Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen''

''Kika is een topspeelster en we zullen haar nog nodig hebben''

( 0 reacties)
''Kika is een topspeelster en we zullen haar nog nodig hebben''

In aanloop naar de achtste finale sprak Jackie Groenen met Omroep Brabant over het passeren van linksachter Kika van Es en blikt ze vooruit op de volgende tegenstander.

"Ik vind het wel heel jammer voor Kika", begint Groenen. "Ze is top als persoon en ook een topspeelster. Ik heb tegen Kika gezegd dat ze altijd kan langskomen als ze even wil kletsen. Dan heeft ze zelf de keuze wat ze wil doen", geeft ze aan. "Ik denk dat Kika een topspeelster is en ik denk dat we haar nog heel erg nodig zullen hebben."

Vanavond is Japan de tegenstander in de achtste finale, net zoals vier jaar geleden. Toen werd er 2-1 verloren en zat het toernooi erop voor de OranjeLeeuwinnen, een bekende en lastige tegenstander dus. "Ze zijn klein, wendbaar en technisch heel erg goed. Ik denk dat we gewoon compact moeten spelen en zelf goed in de organisatie moeten blijven", vertelt Groenen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!