Goed nieuws! NOS bemachtigt rechten voor EK van 2021 UEFA voert groepsfase in voor Champions League vanaf 2021/22 Het programma van 4 december: Oranje O17 in actie Rapinoe haalt uit: ''De grote sterren zeggen helemaal niets!'' Miedema nieuwe ambassadeur War Child: ''Die verantwoordelijkheid neem ik graag''

Dit is de vermoedelijke opstelling van de Leeuwinnen tegen Japan

( 0 reacties)
Dit is de vermoedelijke opstelling van de Leeuwinnen tegen Japan

Vanavond nemen de OranjeLeeuwinnen het in de achtste finale op tegen Japan. Bondscoach Sarina Wiegman gaf tijdens de persconferentie aan te kunnen beschikken over 23 fitte speelsters.

"Iedereen is inzetbaar", zei de bondscoach maandag tijdens de persconferentie. Daarnaast gaf Wiegman aan dat ze 'luxe keuzes' heeft, doelend op onder meer drie fitte centrale verdedigsters: Stefanie van der Gragt, Anouk Dekker en Dominique Bloodworth.

Van der Gragt lijkt, die het duel met Kameroen miste vanwege een blessure, in de basis te beginnen naast Bloodworth. Daarnaast lijkt Van Dongen haar basisplaats te behouden.

Onder de lat staat Sari van Veenendaal, de aangewezen nummer één en aanvoerster van de Leeuwinnen. De verdediging zal vanavond gevormd worden door Van Dongen, Bloodworth, Van der Gragt en Desiree van Lunteren.

Op het middenveld vinden we Sherida Spitse, Daniëlle van de Donk en Jackie Groenen. Voorin zullen Lieke Martens, Vivianne Miedema en Shanice van de Sanden het aanvalstrio vormen.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Van Veenendaal, Van Dongen, Bloodworth, Van der Gragt, Van Lunteren, Spitse, Van de Donk, Groenen, Martens, Miedema, Van de Sanden

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!