Uitslag | Winteraanwinst Stolze bezorgt FC Twente winst op Ajax Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen''

''Natuurlijk hopen we dat de Europese ploegen verliezen''

( 0 reacties)
''Natuurlijk hopen we dat de Europese ploegen verliezen''

De OranjeLeeuwinnen nemen het vanavond op tegen Japan en Oranje kan het zesde Europese land in de kwartfinale worden. En dat maakt de strijd om de tickets Olympische Spelen spannend.

De drie beste Europese landen van het WK in Frankrijk plaatsen zich voor de Olympische Spelen van volgend jaar in Japan. "Natuurlijk hopen we daarom dat de Europese ploegen verliezen", zegt Dominique Bloodworth in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Tot nu zitten alle Europese concurrenten van Oranje, behalve Spanje, nog in het toernooi. Voor verbazing bij Bloodworth zorgt dat echter niet: "Veel landen in Europa zijn een inhaalslag aan het maken. De kloof met gevestigde landen als Canada en de Verenigde Staten wordt langzaam kleiner", aldus de verdedigster, die ziet dat de strijd om de Olympische Spelen daarmee 'feller' wordt.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!