Uitslag | Overwinningen voor VV Alkmaar, FC Twente en PSV Eredivisieclubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme BREAKING | Martens krijgt groen licht en staat voor rentree Van Lunteren stopt bij Oranje: ''Het is voor mij mooi geweest zo'' BREAKING | Van Lunteren zet punt achter interlandloopbaan

Miedema in vorm: ''Dat wil ik hier nog vier wedstrijden volhouden''

( 0 reacties)
Miedema in vorm: ''Dat wil ik hier nog vier wedstrijden volhouden''

De OranjeLeeuwinnen treden vanavond aan tegen Japan en doen dat met een Vivianne Miedema die in topvorm is. De spits voelt zich lekker, zo vertelt ze aan NU.nl.

"Ik wil dit WK elke bal hebben. Het maakt me niet uit, zelfs al komt 'ie op mijn neus of op mijn linkervoet. Speel me maar aan", zegt Miedema. Tegen Kameroen scoorde ze twee keer en verder laat de spits dit toernooi zien hoe balvast ze is.

"Of dit de vorm van mijn leven is? Nou, ik ben pas 22, dus ik hoop dat er ergens in mijn carrière nog een andere vorm van mijn leven komt", vertelt de aanvalster. Wel is het volgens haar fijn dat ze haar vorm van haar seizoen bij Arsenal doortrekt: "Dat wil ik hier nog vier wedstrijden volhouden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!