Uitslag | Winteraanwinst Stolze bezorgt FC Twente winst op Ajax Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen''

Miedema in vorm: ''Dat wil ik hier nog vier wedstrijden volhouden''

( 0 reacties)
Miedema in vorm: ''Dat wil ik hier nog vier wedstrijden volhouden''

De OranjeLeeuwinnen treden vanavond aan tegen Japan en doen dat met een Vivianne Miedema die in topvorm is. De spits voelt zich lekker, zo vertelt ze aan NU.nl.

"Ik wil dit WK elke bal hebben. Het maakt me niet uit, zelfs al komt 'ie op mijn neus of op mijn linkervoet. Speel me maar aan", zegt Miedema. Tegen Kameroen scoorde ze twee keer en verder laat de spits dit toernooi zien hoe balvast ze is.

"Of dit de vorm van mijn leven is? Nou, ik ben pas 22, dus ik hoop dat er ergens in mijn carrière nog een andere vorm van mijn leven komt", vertelt de aanvalster. Wel is het volgens haar fijn dat ze haar vorm van haar seizoen bij Arsenal doortrekt: "Dat wil ik hier nog vier wedstrijden volhouden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!