Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

Groenen: ''Denk dat het een heel lastige wedstrijd kan worden''

( 0 reacties)
Groenen: ''Denk dat het een heel lastige wedstrijd kan worden''

Voor de OranjeLeeuwinnen begint vanavond de knock-outfase van het WK in Frankrijk. Die fase heeft volgens Jackie Groenen wel iets, zo zegt ze voor de camera van FOX Sports.

"Het maakt het allemaal net iets spannender, maar het maakt het ook moeilijker. Het is echt per wedstrijd  bekijken nu, maar ik hou daar wel van. Het zijn vaak echt vechtwedstrijden. Het is alles of niets, dat is wel leuk", geeft de middenveldster aan.

Japan is voor Oranje de eerste tegenstander. "Ik denk dat Japan een supersterk land is, een van de sterkste landen die er is nog steeds. Dat zie je ook wel aan de resultaten van de vorige toernooien. Ze zijn snel, ze zijn klein, dus dat zijn gewoon lastige tegenstanders. Ik denk dat het een heel lastige wedstrijd kan worden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!