Van de Sanden: ''Het kan nog steeds mijn toernooi worden''

0
Van de Sanden: ''Het kan nog steeds mijn toernooi worden''

De OranjeLeeuwinnen staan in de achtste finale van het WK. Japan is de volgende tegenstander en Shanice van de Sanden denkt dat het een mooie wedstrijd gaat worden.

"Wij kijken heel erg uit naar de wedstrijd tegen Japan. we weten wat we kunnen, we hebben ook hele mooie dingen laten zien. Ik persoonlijk kijk er ook heel erg naar uit, want het is wel weer een mooie wedstrijd om ons als team weer te kunnen laten zien", zegt de aanvalster voor de camera van de NOS.

Van de Sanden lijkt zelf een beetje uit vorm. "Het kan nog steeds mijn toernooi worden", benadrukt ze. "We zitten nog steeds in het toernooi, er kunnen nog heel veel mooie momenten komen. Ik hou me daar aan vast. Ik heb het vertrouwen in mezelf. Ik weet wat ik kan, het team weet wat ik kan. Dat het nu wat minder gaat, dat kan gebeuren, dat heeft iedereen."

Daar zit de aanvalster echter niet mee: "Natuurlijk heb ik het gevoel dat het beter kan. Ik weet wat ik kan, dus ik weet ook dat het niet mijn beste wedstrijden zijn. Maar ik heb een assist geleverd tegen Kameroen. Naar die momenten moet je gewoon kijken en daar moet je vertrouwen uithalen", besluit Van de Sanden.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!