BREAKING | PSV gaat jaar langer door met hoofdtrainer Luiten Polak kreeg pistool tegen zijn hoofd: ''Ik gaf hem een hengst'' Bezoekersrecord Eredivisie lonkt voor topper PSV - Ajax Wedstrijd tussen VV Alkmaar en FC Twente morgen ingehaald Van der Most reageert op knieblessure: ''Focus ligt op mijn herstel''

''Qua faciliteiten bij de club vond ik het niet professioneel''

( 0 reacties)
''Qua faciliteiten bij de club vond ik het niet professioneel''

Desiree van Lunteren verruilde Ajax afgelopen seizoen voor SC Freiburg. De verdedigster, momenteel met Oranje actief op het WK, laat de Duitse club na deze voetbaljaargang alweer achter zich.

Van Lunteren zat niet op haar plek bij Freiburg, zo laat ze weten aan Het Parool. "De competitie vond ik sterk, maar qua faciliteiten bij de club vond ik het niet professioneel. In de kleedkamers en op de velden had ik af en toe het idee dat ik weer terug was bij de D’tjes."

En dus speelt de back volgend seizoen ergens anders. Waar? Dat laat ze afhangen van het WK, zo geeft Van Lunteren aan. "Ik voel geen druk om nu te beslissen, al is dat een risico. Als ik geblesseerd raak, wil geen topclub me meer hebben", ziet ze in.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!