Van Dongen oogst lof met reactie: ''Iets met spijker en kop'' Van de Donk blikt terug: ''Begonnen me in mijn gezicht uit te lachen’’ Feyenoord-fan Miedema: ''Had Kuyt en Van Persie achterop'' Excelsior Barendrecht komt met blessure-update over uitgevallen Kersten Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed''

Drachtster Boys/ HR Piping VR1 wint MidsimmerCup

( 0 reacties)
Drachtster Boys/ HR Piping VR1 wint MidsimmerCup

Een lang gekoesterde wens van trainer/coach Symen Abe Hoekstra ging in vervulling. Samen met het team mocht hij niet alleen de beker, maar vooral de krans in ontvangst nemen na afloop van het toernooi. 

Na de poule fase, waarin drie keer werd gewonnen, speelden de zaalvrouwen de kwartfinale tegen BBC uit Burgum. Met een 8-1 overwinning werd de halve finale bereikt. Daar moest men het opnemen tegen Stiens. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel dus moesten penalty’s uitkomst brengen welke ploeg naar de finale ging. Uiteindelijk stopte keepster Anna Reitsma de laatste Stienser penalty en was de finale een feit.

Tegen Heerenveense Boys leek de finale al snel beslist met een 2-0 stand binnen vijf minuten, echter Heerenveense Boys kwam terug op 2-2. Jessie Prijs kwam weer binnen de lijnen, zette de bal voor en Rianne Mulder liep de bal bij de tweede paal binnen: 3-2. M

Met nog een eigen doelpunt van Heerenveense Boys werd de eindstand 4-2 en de kransen konden om de schouders van de speelsters en leiding  van Drachtster Boys/HR Piping VR1. Een mooie afsluiting van het seizoen.

Foto via: Anne Waterlander

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!