Van Dongen oogst lof met reactie: ''Iets met spijker en kop'' Van de Donk blikt terug: ''Begonnen me in mijn gezicht uit te lachen’’ Feyenoord-fan Miedema: ''Had Kuyt en Van Persie achterop'' Excelsior Barendrecht komt met blessure-update over uitgevallen Kersten Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed''

Succesvolle kick-off samenwerking meisjes-/vrouwenvoetbal Maastricht

( 0 reacties)
Succesvolle kick-off samenwerking meisjes-/vrouwenvoetbal Maastricht

Vier grote verenigingen uit Maastricht: SC Jekerdal, RKSV Leonidas-W,  RKHSV en vv Scharn slaan de handen in elkaar op het gebied van het meisjes-/vrouwenvoetbal.

Daartoe werd er zaterdag 22 juni in de Business Lounge van stadion De Geusselt door SC Jekerdal, RKSV Leonidas-W en vv Scharn een samenwerkingsovereenkomst gesloten, en door RKHSV een intentieverklaring tot samenwerking ondertekend.

Dit alles onder het toeziend oog van Paul Penders, algemeen directeur van MVV Maastricht en Bert Jongen, wethouder Sport van de gemeente Maastricht. De KNVB ondersteunt het initiatief.

Aansluitend vond er een succesvolle voetbalclinic voor de O13- tm O19-meiden van de clubs plaats onder leiding van club-, KNVB-trainers én Naomi Pattiwael, afkomstig uit Maastricht en speelster van PSV.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!