Uitslag | PSV, FC Twente en SC Heerenveen winnen returns Eredivisie Cup Ajax-fans eerste kwartier stil in topper tegen PSV als protest Wiegman hoopt op Veurink: ''Wil heel graag door met Arjan'' FOTO | De Graaf maakt rentree bij West Ham United na zware knieblessure Noordam: ''Dat lijkt me wel een mooie competitie om in te spelen''

Matchwinner Beerensteyn: ''Kan alleen maar beter gaan''

( 0 reacties)
Matchwinner Beerensteyn: ''Kan alleen maar beter gaan''

Lineth Beerensteyn was wederom van grote waarde als invaller voor Oranje. De speelster kwam in de 75e minuut in het veld en was in de 81e minuut al goed voor de winnende goal. Een heerlijk gevoel, erkent ze.

"Het is heerlijk om matchwinner te zijn. Als invaller wil je je team helpen en dat wil wel met een doelpunt", lacht ze in gesprek met de NOS. "We zitten als invallers dicht tegen de basis aan en als je dan invalt, wil je iets extra’s brengen. Als ik er in kom, geef ik vol gas en niet half. Proberen extra energie aan het elftal te geven."

Volgens Beerensteyn kan het alleen maar beter gaan in de knockout-fase. "We hebben het fantastisch gedaan. We waren ook gewoon beter dan de nummer 5 van de wereld. Het kan nu alleen nog maar beter gaan", aldus de aanvalster.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!