Uitslag | PSV, FC Twente en SC Heerenveen winnen returns Eredivisie Cup Ajax-fans eerste kwartier stil in topper tegen PSV als protest Wiegman hoopt op Veurink: ''Wil heel graag door met Arjan'' FOTO | De Graaf maakt rentree bij West Ham United na zware knieblessure Noordam: ''Dat lijkt me wel een mooie competitie om in te spelen''

''Hoe beter de tegenstanders, hoe beter wij voetballen''

( 0 reacties)
''Hoe beter de tegenstanders, hoe beter wij voetballen''

Daniëlle van de Donk kende persoonlijke een matige start van het WK. De aanvallende middenveldster houdt echter vertrouwen en verwacht vanavond tegen Canada meer in balbezit te komen.

"Dat moet vandaag anders", beseft Van de Donk in gesprek met Voetbal International. "Ik had een gek gevoel dat ik te weinig aan aanvallen toekwam, dat vind ik zonde van mijn eigen spel. Het was een soort worsteling, zeker tegen Kameroen. Die wedstrijden zitten er ook tussen en dan moet je wel gewoon drie punten pakken."

"We moeten lekker blijven tikken en net wat sneller worden", vervolgt de speelster van Arsenal. "Het liep net niet. Als we dat gewoon even finetunen dan tikken we dat soort tegenstanders weg", aldus Van de Donk, die uitkijkt naar de wedstrijd tegen Canada en daarna de knock-outfase.

"Ik zou het heel fijn vinden als we tegen wat meer voetballende landen komen te staan", geeft ze aan. "Dan komt het er bij ons altijd uit. Dat was bij het EK ook zo: hoe beter de tegenstanders, hoe beter wij voetballen. Dus ik ben zeker optimistisch. En we doen het niet alleen, we zijn zo dankbaar voor al die mensen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!