Oud-bondscoach Reijners wordt assistent: ''Welkome versterking''

0
Oud-bondscoach Reijners wordt assistent: ''Welkome versterking''

Roger Reijners heeft een nieuwe job gevonden. De oud-bondscoach van de OranjeLeeuwinnen wordt assistent-trainer bij MVV Maastricht. Hij wordt bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie de rechterhand van hoofdtrainer Fuat Usta.

Reijners speelde in het verleden bij de Limburgse club, waar hij later ook jeugdtrainer, hoofd opleidingen én hoofdtrainer was. Tussen 2010 en 2015 stond Reijners aan het roer bij de OranjeLeeuwinnen, waarmee hij het EK van 2013 en het WK van 2015 haalde. Daarna had hij nog de nationale ploeg van Myanmar onder zijn hoede en tot vorig jaar de Chinese vrouwenselectie onder 17 jaar.

De oud-bondscoach tekent in Maastricht een overeenkomst voor één seizoen met een optie voor nog een seizoen. "Roger en MVV Maastricht zijn natuurlijk geen onbekenden voor elkaar", zegt technisch directeur Ron Elsen op de officiële website van MVV. "Hij speelde nog Eredivisie met de ster op de borst, werd later Hoofd Jeugdopleidingen en hoofdtrainer van MVV 1. Roger kent de klappen van de zweep. Hij heeft veel ervaring opgedaan en kan putten uit nationale én internationale ervaring."

"Mede natuurlijk ook met dank aan zijn voormalige functie als bondscoach van het Nederlands Vrouwenteam", vervolgt Elsen. "Met zijn ervaring is hij dan ook een welkome versterking voor de technische staf van MVV Maastricht. Met het aantrekken van een extra fulltime assistent-trainer geven we tevens verder gestalte aan onze ambitie om beter te worden en dit seizoen aansluiting te vinden in de hoogste regionen van de Keuken Kampioen Divisie."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!