Woede bij Schotland na uitschakeling: ''Dit gebeurt nooit meer''

0
Woede bij Schotland na uitschakeling: ''Dit gebeurt nooit meer''

Voor Schotland zit het WK erop na een 3-3 gelijkspel tegen Argentinië. De Schotten zijn het enige Europese land dat de poulefase niet zal overleven.

Schotland leidde met 3-0 en zat op rozen, maar zag Argentinië terugkomen tot 3-2. Daarna kreeg het Zuid-Amerikaanse land een terechte strafschop, maar deze werd gestopt door de Schotse keepster Lee Alexander. Ze kwam volgens de VAR echter te vroeg van de lijn af, waardoor Florencia Bonsegundo nogmaals mocht aanleggen en ditmaal niet faalde.

Dit tot woede van de Schotten. "Elke keeper ter wereld komt van de lijn bij een penalty", foeterde middenvelder Leanne Crichton in de Britse media. "Ze maakt een geweldige redding. Het is onmogelijk om uit stilstand te duiken, je moet altijd een stap voorwaarts zetten. De manier waarop wij zijn uitgeschakeld gebeurt nooit meer."

Ook bondscoach Shelley Kerr was woedend. "Ik ben ontdaan en voel mee met de spelers. De arbitrage was vandaag echt heel slecht", reageert ze. "Sommige beslissingen waren verschrikkelijk. We zijn het slachtoffer geweest van slechte beslissingen, elke wedstrijd. We hadden een beter lot verdiend."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!