OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project''

Geurts 'op en top' gemotiveerd: ''Anders was ik er niet bij geweest''

0
Geurts 'op en top' gemotiveerd: ''Anders was ik er niet bij geweest''

Loes Geurts nam na het gewonnen EK van 2017 afscheid van het voetbal, maar inmiddels staat de keepster weer onder de lat. Ze is 'op en top' gemotiveerd, zo laat ze weten aan Bureau Sport.

"Anders was ik er niet bij geweest", is de doelvrouw duidelijk. Geurts heeft er alles voor over om wereldkampioen te worden. Of ze een been zou opofferen voor de wereldtitel? "Dan moet er een oplossing te vinden zijn", lacht de keepster, die 'oma' wordt genoemd.

Geurts is met haar 33 jaar de oudste in de WK-selectie van Oranje. "Ik voel me vooral de volwassenste. 'Oma Geurts' spreekt gewoon respect uit, denk ik", zegt de goalie, die in een concurrentiestrijd verwikkeld is met Sari van Veenendaal. "Sari en ik haten elkaar absoluut niet, maar er is natuurlijk wel een flinke strijd", besluit Geurts.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!