Broertje Miedema: ''Nou, aan die afspraak heeft ze zich gehouden''

0
Broertje Miedema: ''Nou, aan die afspraak heeft ze zich gehouden''

Afgelopen zaterdag werden de kijkers van het duel tussen Oranje en Kameroen verrast door een uitbundig juichende Vivianne Miedema. Nadat ze topscorer aller tijden van het Nederlands elftal werd, maakte ze een koprol. Haar broertje, Lars Miedema, legt uit hoe die actie tot stand kwam.

"Als je topscorer aller tijden van Oranje wordt, dan moet je daar wel even bij stilstaan op het veld", zegt Lars in gesprek met RTL Nieuws. De actie was gepland, zo geeft hij toe: "We hadden het er al langer over, dat ze wat geks moest doen als ze dat jubileumdoelpunt zou maken. Dit was het perfecte moment."

Lachend vertelt hij dat hij zijn zus een filmpje had gestuurd voor de wedstrijd. "Mijn vriendin en ik legde haar uit dat ze naar ons toe moest rennen als ze dé goal zou maken en dan een koprol moest doen. Nou, aan die afspraak heeft ze zich gehouden."

Waar Miedema normaal nooit zo uitbundig juicht, maakte ze nu een uitzondering voor haar broertje. "We hebben bijna dagelijks contact, dan appen of bellen we. Gewoon gezellig om te kletsen, maar ook om elkaar advies te geven", geeft Lars aan over zijn bijzondere band met zijn zus.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!