Lees hier alle bezoekersinformatie voor OranjeLeeuwinnen - Canada

Op donderdag 20 juni spelen de OranjeLeeuwinnen hun laatste groepsduel. Om 18:00 vindt in Reims de aftrap plaats tegen Canada. Lees hieronder alles wat je moet weten als je deze wedstrijd gaat bezoeken.

Oranjefanzones- en parades
Voorafgaand aan de wedstrijd worden er leuke fan-activiteiten georganiseerd. Zo wordt de FIFA fanzone voor één dag Oranje gekleurd. We gaan er samen met een Nederlandse artiest en een DJ van 538 een mooi Oranjefeestje van maken. Aansluitend kun je meelopen met de Oranjefanparade.

De Fanzone gaat om 12.00 uur open. Vanaf hier vertrekt de Oranjeparade om 15.15 uur naar het stadion (ongeveer 1,6 km). De Fanzone is gelegen aan de Rue Saint-Symphorien (achter de kathedraal Notre-Dame in het centrum van Reims).

Drinken in plastic flessen en kleine hoeveelheden eten mogen mee worden genomen naar de fanzone. Net buiten de Fanzone, in de buurt van de kathedraal, zijn diverse eet- en drinkgelegenheden. Voor de sanitaire voorzieningen verwijzen we je naar deze horecagelegenheden en de toiletten op de Fanzone. Daarnaast vind je een aantal toiletten langs de route van de parade.

Afhalen tickets
Heb je via de KNVB kaarten gekocht voor het Oranjevak? Alle kaartkopers krijgen persoonlijk bericht over de afhaallocatie. De afhaallocatie zal in de buurt zijn van de Fanzone. Kaarten liggen op naam van de kaartkoper klaar. Legitimatie is verplicht. Het is niet mogelijk om je kaarten bij het stadion op te halen.

Hoe kom ik naar de Fanzone?
Het openbaar vervoer in Reims is niet gratis, ook niet op vertoon van je wedstrijdticket. Een kaartje voor het openbaar vervoer is € 1,60 en te koop in de tram of bij de tramhalte.Om met de tram naar de Fanzone te gaan moet je uitstappen bij halte Opera-Cathedrale. Vanaf het treinstation van Reims (Gare SNCF) is het circa vijftien minuten lopen naar de Fanzone.

Er zijn diverse parkeergelegenheden in en rond Reims. Vanaf hier kun je zowel te voet als met de tram naar de Fanzone komen. Gemiddeld kost parkeren in een parkeergarage € 2,- per uur.

Hoe kom ik naar het stadion?
Vanaf het treinstation van Reims (Gare SNCF) is het circa 30 minuten lopen naar het stadion. Ook is er een tramverbinding naar het stadion. Stap uit bij halte Courlancy ("World Cup stop"). Vanaf hier is het nog ca. vijf minuten lopen naar het stadion. Volg de stickers op de stoep voor de wandelroute naar het stadion.

Het is niet mogelijk om de auto bij het stadion te parkeren. Er zijn diverse parkeergelegenheden in en rond Reims. Vanaf hier kun je zowel te voet als met de tram naar het stadion gaan. Volg de stickers op de stoep voor de wandelroute naar het stadion.

Kom je vanaf de Fanzone, maar wil of kan je niet met de Oranjeparade meelopen naar het stadion, neem dan de tram vanaf halte Opera-Cathedrale naar halte Courlancy ("World Cup stop"). Vanaf hier is het nog circa vijf minuten lopen naar het stadion.

Stadioninformatie
Vanaf 16.00 uur is het stadion geopend en is het mogelijk om ook daar iets te eten en te drinken.

Alleen tassen kleiner dan 25 x 25 x 25 cm mogen, na controle, het stadion in. Tassen, koffers of goederen groter dan dit formaat zijn dus niet toegestaan en worden geweigerd bij de ingang. Er is een (gratis) opslagmogelijkheid. Flesjes en blikjes mogen niet mee het stadion in.

Neem je een spandoek mee naar het stadion? Hartstikke leuk! Houd er wel rekening mee dat, vanwege de veiligheid, alleen geïmpregneerde spandoeken zijn toegestaan in het stadion. Het spandoek mag geen commerciële, politieke, beledigende of discriminerende boodschap bevatten. Spandoeken mogen niet groter zijn dan 2 x 1,5 meter en worden bij de toegang van het stadion gecontroleerd.

Tijdens de wedstrijd kun je in het stadion bij verschillende verkooppunten terecht voor frisdranken, koffie, thee en snacks. Je kunt in het stadion betalen met een VISA-card, een opwaardeer kaart (geldig in alle WK-stadions) of met contant geld. Het is niet mogelijk om met een niet-VISA kaart af te rekenen.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/03
FC Twente V
14:00
ADO Den Haag V
za
30/03
Feyenoord V
14:00
Telstar W
za
30/03
Fortuna Sittard W
16:30
Utrecht W
za
30/03
PEC Zwolle V
16:30
Excelsior Rotterdam W
zo
31/03
AZ W
12:15
PSV V
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 18 34 49
2 Ajax V 18 37 45
3 PSV V 18 22 34
4 Fortuna Sittard W 18 20 30
5 ADO Den Haag V 17 10 26
6 Utrecht W 18 -10 25
7 PEC Zwolle V 18 -5 22
Bekijk de hele stand