Goed nieuws! NOS bemachtigt rechten voor EK van 2021 UEFA voert groepsfase in voor Champions League vanaf 2021/22 Het programma van 4 december: Oranje O17 in actie Rapinoe haalt uit: ''De grote sterren zeggen helemaal niets!'' Miedema nieuwe ambassadeur War Child: ''Die verantwoordelijkheid neem ik graag''

Van de Donk: ''Gevoel dat ik heel veel heb verdedigd''

( 0 reacties)
Van de Donk: ''Gevoel dat ik heel veel heb verdedigd''

De OranjeLeeuwinnen wonnen zaterdag met 3-1 van Kameroen. Daniëlle van de Donk heeft een gek gevoel overgehouden aan het duel en wil daarom de wedstrijd terugzien, zo vertelt ze aan Voetbal International.

"Het gevoel dat ik heel veel heb verdedigd en niet veel aan aanvallen toe kwam", geeft de middenveldster aan. "Dat vind ik zonde van mijn eigen spel. Maar we hebben gewonnen en er zaten mooie doelpunten bij. De tegengoal is wel jammer. Dat maakte het spannend", zegt Van de Donk.

Ze heeft lof voor de grote hoeveelheid Oranjefans die zaterdag in het stadion zaten: "Toen ik het veld opliep, voelde het alsof ik gewoon in Nederland was. En dan sta je op het WK in Frankrijk. Het is heel fijn dat al deze mensen er waren", aldus Van de Donk.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!