Blessures bij Excelsior Barendrecht: ''Enorm vervelend voor de meiden'' Het programma van 16 november: Krakers in Frankrijk en Duitsland Uitslag | FC Twente, Ajax en PEC Zwolle boeken overwinningen Steward mishandeld na wedstrijd OranjeLeeuwinnen in GelreDome Snoeijs maakt debuut voor Oranje: ''Dit is wel de bevestiging''

Keepster verlaat SC Heerenveen: ''Wil een andere weg gaan bewandelen''

( 0 reacties)
Keepster verlaat SC Heerenveen: ''Wil een andere weg gaan bewandelen''

Devi Venema neemt na zeven jaar afscheid van SC Heerenveen. De keepster wil 'een andere weg gaan bewandelen', zo laat ze weten via Instagram.

"Na lang nadenken en veel meningen over en weer te hebben gegeven en gehoord heb ik uiteindelijk het besluit genomen om na zeven jaar te stoppen bij SC Heerenveen. Ik wil een andere weg gaan bewandelen door volledig voor school/stage/werk en de revalidatie te gaan", schrijft Venema. 

De afgelopen zeven jaar stond ze onder de lat bij de Friezen. "Soms moet je keuzes maken die je misschien beangstigen omdat het ‘nieuw’ is, maar als je het niet doet weet je het nooit wat het was geweest als.. Door deze deur nu te sluiten, gaan er andere deuren weer open en dat is eng, maar zo kom je nieuwe uitdagingen tegen en stel ik weer nieuwe doelen."

Venema blijft wel voetballen: "Alleen dan op een wat lager pitje en in een andere setting", aldus de goalie.

Foto via: Orange Pictures

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!