PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie

Van Veenendaal over tegentreffer: ''Ik moet dat beter doen, punt''

0
Van Veenendaal over tegentreffer: ''Ik moet dat beter doen, punt''

De OranjeLeeuwinnen wonnen zaterdag met 3-1 van Kameroen. De tegentreffer kwam tot stand nadat Sari van Veenendaal twijfelde en zij steekt de hand dan ook in eigen boezem.

"Ik zoek geen excuses, ik moet die situatie gewoon beter inschatten", zei de keepster na afloop voor de camera van FOX Sports. "Als ik er nu iets over ga zeggen, dan lijkt het heel erg op een excuus. Daar hou ik niet van. Ik moet dat beter doen, punt."

Van Veenendaal vond het een moeilijke wedstrijd, maar wil wel benadrukken dat Oranje een prima prestatie heeft neergezet: "Kijk, wij zijn altijd heel kritisch op onszelf, ik denk dat dat we dat ook hebben laten blijken in de afgelopen dagen. Maar we staan hier wel na twee WK-wedstrijden met zes punten."

"Ik denk dat we daar ook wel heel trots op mogen zijn. Ja, we hebben het onszelf moeilijk gemaakt. Ja, we willen beter. Maar ja, we hebben ook goede dingen gedaan en laten we daar alsjeblieft ook de nadruk op leggen", aldus de aanvoerster.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!