Van Dongen oogst lof met reactie: ''Iets met spijker en kop'' Van de Donk blikt terug: ''Begonnen me in mijn gezicht uit te lachen’’ Feyenoord-fan Miedema: ''Had Kuyt en Van Persie achterop'' Excelsior Barendrecht komt met blessure-update over uitgevallen Kersten Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed''

Groenen na 'Kameroen': ''Ik heb veel klappen moeten verduren''

( 0 reacties)
Groenen na 'Kameroen': ''Ik heb veel klappen moeten verduren''

De OranjeLeeuwinnen wonnen zaterdagmiddag met 3-1 van Kameroen. Door die zege is Oranje zeker van een plek bij de achtste finale, tot vreugde van Jackie Groenen.

"Het was knokken. Een pittige wedstrijd, ik heb veel klappen moeten verduren", zei de middenveldster na afloop voor de camera van NOS. "We hebben in fases goed gespeeld, daar ben ik blij mee. In die fases zat goed combinatiespel en diepte. Een paar fases waren we net te slordig, net zoals tegen Nieuw-Zeeland."

"De slordigheid moeten we eruit halen. We hebben vandaag fouten gemaakt die niet hadden gehoeven, daardoor maken we het onszelf moeilijk", oordeelde Groenen. De middenveldster kreeg zelf wat aardige tikken. 

"Je kent Kameroen. Je weet dat die landen sowieso wat feller zijn in duels, maar dat is oké. We hebben gewonnen. Het doel is om volgende wedstrijd te winnen, we willen de groep goed afsluiten", aldus Groenen.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!