Uitslag | Winteraanwinst Stolze bezorgt FC Twente winst op Ajax Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen''

Dit is de vermoedelijke opstelling van de Leeuwinnen tegen Kameroen

( 0 reacties)
Dit is de vermoedelijke opstelling van de Leeuwinnen tegen Kameroen

Vanmiddag nemen de OranjeLeeuwinnen het in hun tweede groepswedstrijd op tegen Kameroen. Bondscoach Sarina Wiegman gaf tijdens de persconferentie aan niet te kunnen beschikken over Stefanie van der Gragt.

"Stefanie is niet fit genoeg voor morgen", zei de bondscoach vrijdag tijdens de persconferentie. De verdedigster kampt met knieklachten. Zij zal hoogstwaarschijnlijk vervangen worden door Anouk Dekker, die weer inzetbaar is na een schorsing.

Wiegman gaf tijdens de persconferentie ook aan dat de wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland haar niet aan het twijfelen heeft gebracht. De vaste namen zullen dan hoogstwaarschijnlijk ook starten vanmiddag.

Onder de lat staat Sari van Veenendaal, de aangewezen nummer één en aanvoerster van de Leeuwinnen. De verdediging zal vanmiddag gevormd worden door Kika van Es, Dominique Bloodworth, Anouk Dekker en Desiree van Lunteren.

Op het middenveld vinden we Sherida Spitse, Daniëlle van de Donk en Jackie Groenen. Voorin zullen Lieke Martens, Vivianne Miedema en Shanice van de Sanden het aanvalstrio vormen.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Van Veenendaal, Van Es, Bloodworth, Dekker, Van Lunteren, Spitse, Van de Donk, Groenen, Martens, Miedema, Van de Sanden

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!