''Had wel verwacht dat ik eerder zou mogen invallen''

0
''Had wel verwacht dat ik eerder zou mogen invallen''

Lineth Beerensteyn was afgelopen dinsdag tegen Nieuw Zeeland (1-0 winst, red.) heel erg belangrijk voor de OranjeLeeuwinnen. De aanvalster won het kopduel, waardoor Jill Roord in de 92e minuut vrij kon inkoppen.

"Met mij gaat het heel goed. Het is altijd lekker als je betrokken bent bij een doelpunt en al helemaal als het zo'n belangrijke goal is", begint Beerensteyn in gesprek met NU.nl. Ze erkent dat ze zelf het liefst eerder er in wilde komen. "Ik zat wel na te denken wanneer ik erin zou komen. Ik had het eerder verwacht."

Uiteindelijk kwam de speelster pas in de slotfase in het veld. "Als je in vijf minuten zo belangrijk kunt zijn, is dat heel mooi. Ik wilde het zo goed mogelijk doen. Je weet dat je gas moet geven. Wij moesten per se winnen. We hebben verdiend gewonnen en we hadden in de slotfase niets te verliezen. Het is heel tof dat je dan heel belangrijk kunt zijn."

"Ik wil mezelf echter niet beschrijven als de ideale pinchhitter. Ik vind het wel lastig dat ik zo weinig mag spelen. Iedereen wil spelen. Doordat ik heel belangrijk ben geweest in de voorbereiding, had ik wel iets anders verwacht. Maar je moet het accepteren", besluit Beerensteyn.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!