OranjeLeeuwinnen spelen EK-kwalificatieduel met Turkije in Heerenveen

0
OranjeLeeuwinnen spelen EK-kwalificatieduel met Turkije in Heerenveen

De OranjeLeeuwinnen spelen op dinsdag 3 september 2019 hun eerste thuiswedstrijd in de EK-kwalificatie. De tegenstander is Turkije en het duel wordt gespeeld in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen.

De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. De Leeuwinnen starten de EK-kwalificatiereeks met een uitwedstrijd tegen Estland op 30 augustus. Een paar dagen later spelen ze in Heerenveen tegen Turkije. De Oranjevrouwen speelden voor het laatst op 12 juni 2018 in Heerenveen, met Slowakije als tegenstander. Dankzij een doelpunt in blessuretijd van Lieke Martens won Oranje toen met 1-0.

In het najaar van 2019 zullen de OranjeLeeuwinnen nog tweemaal thuis spelen in de EK-kwalificatiereeks; op dinsdag 8 oktober nemen zij het op tegen Rusland en op dinsdag 12 november spelen ze tegen Slovenië. De locaties van deze wedstrijden worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

De exclusieve kaartverkoop voor Oranje ClubCard houders voor de thuiswedstrijd tegen Turkije begint op maandag 17 juni om 12.00 uur. De vrije verkoop zal starten op woensdag 19  juni om 12.00 uur.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!