Dit is de vermoedelijke opstelling van de Leeuwinnen tegen Nieuw-Zeeland

0
Dit is de vermoedelijke opstelling van de Leeuwinnen tegen Nieuw-Zeeland

Vanmiddag nemen de OranjeLeeuwinnen het in hun eerste groepswedstrijd op tegen Nieuw-Zeeland. Bondscoach Sarina Wiegman gaf tijdens de persconferentie aan in haar sterkst mogelijke opstelling te willen starten.

Dat kan ook, want alle speelsters zijn fit. Dus ook Kika van Es, die vorige week een middenhandsbeentje brak. "Ze is fit, heeft volledig mee kunnen trainen en is inzetbaar", zei Wiegman over de verdedigster. We zullen waarschijnlijk vanmiddag dan ook de vaste basiself zien.

Onder de lat staat Sari van Veenendaal, de aangewezen nummer één en aanvoerster van de Leeuwinnen. De verdediging zal vanmiddag gevormd worden door Van Es, Dominique Bloodworth, Stefanie van der Gragt en Desiree van Lunteren.

Anouk Dekker ontbreekt wegens een schorsing. Op het middenveld vinden we Sherida Spitse, Daniëlle van de Donk en Jackie Groenen. Voorin zullen Lieke Martens, Vivianne Miedema en Shanice van de Sanden het aanvalstrio vormen.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Van Veenendaal, Van Es, Bloodworth, Van der Gragt, Van Lunteren, Spitse, Van de Donk, Groenen, Martens, Miedema, Van de Sanden

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!