''Het is gewoon een hype, het wordt door je strot geduwd''

( 0 reacties)
''Het is gewoon een hype, het wordt door je strot geduwd''

Dinsdag is het WK officieel begonnen voor de OranjeLeeuwinnen. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman is populairder dan ooit, maar volgens Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam is het een hype.

"De populariteit van de OranjeLeeuwinnen is gewoon een hype. Bij een interland komen er mensen. Bij een EK, dan staan de sponsors in de rij", zegt de journalist bij FOX Sports. "Dan wordt het ook een beetje door je strot geduwd door de NOS", vindt Krabbendam.

"Natuurlijk is het een hype, want de competitie stelt toch helemaal niks voor. Dan is het een hype. Hetzelfde als met schaatsen of met de Olympische Spelen. Dan gaan we ook naar boogschieten kijken en dat soort zaken. Het is zeker wel een hype", vertelt hij.

"Het zou voor het vrouwenvoetbal goed zijn als er ook een beetje in de competitie werd geïnvesteerd, dan heb je in ieder geval een basis. Nu gaan al de vrouwen heel snel naar buitenland. Begrijpelijk, want in Nederland speel je voor twee man en een paardenkop. Dat lijkt mij ook niets", aldus Krabbendam.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!