Poepon verruilt Sc. Buitenveldert voor een avontuur in de Eredivisie

0
Poepon verruilt Sc. Buitenveldert voor een avontuur in de Eredivisie

Rochelle Poepon vervolgt haar loopbaan bij Excelsior Barendrecht. De achttienjarige aanvalster annex verdedigster komt over van de amateurs van Sc. Buitenveldert.

Poepon wordt sinds kort vertegenwoordigd door Stefano van Delden en is de derde speelster van zijn management die de komende zomer de overstap van Sc. Buitenveldert naar een profclub maakt. Poepon is de jongere zus van Rydell, die tegenwoordig uitkomt voor het Turkse Gazisehir Gaziantep en in het verleden speler was van onder meer Ajax, Willem II, Sparta Rotterdam, De Graafschap, NAC Breda en ADO Den Haag.

Poepon staat bekend als een groot talent en was op haar zestiende al basisspeelster bij Sc. Buitenveldert. Ook ADO Den Haag en Feyenoord wilden Poepon graag op stage hebben, maar zij wees hun af en koos voor Excelsior Barendrecht.

Naast Poepon maakt ook Michelle Oussoren de overstap van Sc. Buitenveldert naar Excelsior Barendrecht. De Amsterdamse amateurclub ziet tevens Chloe Bruning volgend seizoen niet meer terug. Zij verruilt Sc. Buitenveldert voor een avontuur bij Jong Feyenoord.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!