BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis

Simonis keert na vertrek bij Excelsior Barendrecht terug op oude nest

0
Simonis keert na vertrek bij Excelsior Barendrecht terug op oude nest

Vanaf komend seizoen mag RKDEO een kind van de club weer verwelkomen. Carmen Simonis keert terug op het oude nest en kijkt er naar uit een steentje bij te dragen aan de doorontwikkeling van het meiden- en vrouwenvoetbal bij de club uit Nootdorp.

Toen een tijdje terug bekend werd dat Carmen ging stoppen bij Excelsior Barendrecht, omwille van een maatschappelijke carrière, stond de telefoon in huize Simonis roodgloeiend. Na gesprekken met diverse clubs, was er echter bij Carmen het besef dat plezier, een goed gevoel bij een club en het hebben van een toekomstvisie de doorslag moesten geven. Daarnaast natuurlijk het feit dat spelen in de tweede klasse (mogelijk eerste na het behalen van nacompetitie) prima te combineren is met een fulltime baan.

De 25-jarige middenveldster kan met haar ervaring, die ze opdeed bij onder meer Ter Leede, ADO Den Haag en Excelsior, een belangrijke schakel worden in de selectie van RKDEO. Trainster Wendy Rietveld zegt dan ook erg blij te zijn met haar terugkeer en hoopt dat dit nieuws ook aantrekkingskracht zal hebben voor andere talentvolle jonge speelsters uit de regio.

Namens het bestuur van RKDEO, de staf en spelersgroep heten we Carmen van harte welkom!

Wil jij ook spelen bij RKDEO, de club die vrouwenvoetbal serieus neemt? En ben je 16 jaar of ouder? Geef je dan op voor een van de open trainingen op 11 en 13 juni (20:00-21:15) door middel van een mail aan Wendy Rietveld: wendy_rietveld@live.nl

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!