OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project''

Van Lunteren positief: ''Zit echt weer een stijgende lijn''

0
Van Lunteren positief: ''Zit echt weer een stijgende lijn''

Nog maar acht dagen tot de start van het WK. Desiree van Lunteren en Jackie Groenen hebben erg veel zin in het toernooi, zo vertellen ze voor de camera van FOX Sports.

Het tweetal merkt dat de verwachtingen hoog liggen. "Ik merk het ook aan mijn eigen vrienden, die gewoon 'dus, wanneer is de finale?' erin gooien. Dat is normaal. Ik bedoel, je bent Europees kampioen geworden, dus dan hangen er wat dingen bij", zegt Groenen.

Van Lunteren erkent dat Oranje even een dipje heeft gehad. Nu heeft het team de stijgende lijn te pakken. "Ik merk wel dat we in het team weer lekker zitten. Je merkt echt weer dat er een stijgende lijn inzit."

De verdedigster benadrukt dat het niet de bedoeling was om een tijdje terug al aan de top te zijn: "We hoeven zo pas op onze top te zijn, dus dat is helemaal niet erg", zegt Van Lunteren. "Het is logisch als het team ook even een dipje heeft. Je kunt niet alleen maar top zijn."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!