FC Twente legt twee talenten vast: ''Zie uit naar haar ontwikkeling''

( 0 reacties)
FC Twente legt twee talenten vast: ''Zie uit naar haar ontwikkeling''

Ella Peddemors en Sophie Pieterson hebben deze week hun eerste contract bij FC Twente getekend. Dat maakt de club zojuist bekend.

Voor Peddemors is het een droom die uitkomt, zo vertelt ze op de website van FC Twente. "Het is voor mij heel bijzonder om mijn eerste contract bij deze mooie club te mogen tekenen. Ik denk dat ik hier nog beter kan worden, ik wil mij namelijk als speelster nog verder ontwikkelen."

"Afgelopen seizoen maakte ik mijn debuut in de KNVB Beker, komend seizoen heb ik als doel om zo snel mogelijk mijn debuut in de Eredivisie te mogen maken", aldus Peddemors.

Ook Pieterson is blij met haar contract: "Ik heb altijd al bij zo’n grote club als FC Twente willen spelen. Ik kon mij dat een jaar geleden, toen ik bij de amateurs speelde, niet voorstellen dat dat nog ging gebeuren. Ik ben daarom ontzettend blij om mijn eerste contract te tekenen bij FC Twente en mij hier verder te mogen ontwikkelen als speelster en hopelijk ook minuten te gaan maken."

Technisch manager Rene Roord is verheugd met het vastleggen van de twee talenten. "Ella is een groot talent uit de regio, die afgelopen seizoen al voor ons beloftenelftal uit kwam. Ik heb veel verwachtingen van haar ontwikkeling", zegt hij over Peddemors.

Op Pieterson is hij trots: "Ze heeft dit zelf afgedwongen afgelopen seizoen. Ik zie uit naar de ontwikkeling van Sophie komend seizoen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!