Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

Kets naar FC Twente: ''Mezelf verder ontwikkelen bij deze mooie club''

( 0 reacties)
Kets naar FC Twente: ''Mezelf verder ontwikkelen bij deze mooie club''

Simone Kets is de nieuwste aanwinst van FC Twente. De aanvalster komt over van VV Alkmaar en lichtte haar transfer toe tegenover vrouwenvoetbalnieuws.nl.

"Ik kies voor FC Twente omdat het me een uitdaging lijkt om een nieuwe stap te maken in mijn carrière. Het is natuurlijk dubbel zo mooi om dat bij de landskampioen te doen", zegt de 22-jarige Kets. Ze verwacht een leerzaam seizoen bij de Tukkers.

"Ik hoop dat we weer bovenin kunnen meedraaien en dat we als team en groep, maar ook als individu beter worden", vervolgt de aanvalster, die met FC Twente de Champions League ingaat. "Het wordt mijn debuut in de Champions League en het lijkt me heel leuk om tegen andere ploegen uit andere competities te spelen."

Of ze nog persoonlijke doelen heeft bij FC Twente? "Ik wil mezelf verder ontwikkelen bij deze mooie club, om uiteindelijk een goede stap te maken naar het buitenland", aldus Kets.

Foto via: FlowSports

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!