BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project'' OranjeLeeuwinnen zakken op FIFA-ranking na Tournoi de France

Pelova naar Ajax: ''Ik ben hier gekomen om kampioen te worden''

0
Pelova naar Ajax: ''Ik ben hier gekomen om kampioen te worden''

Victoria Pelova mag zich vanaf komend seizoen speelster van Ajax noemen. De middenveldster komt over van ADO Den Haag en is in haar nopjes met haar transfer.

"Ik heb er heel lang naar uitgekeken. Ik was vroeger al fan van Ajax, dus ik vind het super", geeft ze toe voor de camera van Ajax TV. Pelova heeft een doel voor ogen: "Ik wil gewoon om het kampioenschap spelen. Ik ben hier gekomen om kampioen te worden."

Ze wil in Amsterdam de volgende stap zetten. "Om uiteindelijk heel goed te worden", vervolgt de middenveldster, die vroeger al fan was van Ajax én van Christian Eriksen. "Ik heb ook nog een shirt van hem. Ik vond hem zo'n goede middenvelder, op hem zou ik wel willen lijken."

Pelova besluit: "Ik heb er echt heel erg veel zin in om te beginnen. Eerst de focus op het WK en daarna focussen op Ajax."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!