Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

Nederlanders hadden aandeel in Arsenal-transfer Roord: ''Helpt echt''

( 0 reacties)
Nederlanders hadden aandeel in Arsenal-transfer Roord: ''Helpt echt''

Jill Roord sluit komende zomer aan bij Arsenal. Ze voegt zich bij Daniëlle van de Donk en Vivianne Miedema. Het tweetal overtuigde Roord ervan om naar Londen te komen, samen met Dominique Bloodworth en Sari van Veenendaal.

Dat geeft de middenveldster aan op de website van haar nieuwe werkgever. "Ik heb met ze gepraat en ik weet dat ze allemaal heel gelukkig zijn hier. Ze vertelden me ook dat ik het hier leuk zal vinden en dat het een goede stap is."

Roord vervolgt: "Het is altijd leuk als je ergens heengaat en er zijn een aantal bekende gezichten op en naast het veld. Dat helpt echt en ik ben blij dat ik met ze ga spelen."

Ook trainer Joe Montemurro had een aandeel in de komst van de middenveldster. "Ik had een gesprek met hem en het voelde meteen goed. Hij gaf me een heel positief gevoel. De manier waarop hij wil spelen en wat hij van me verwacht, is precies wat ik wil laten zien", aldus Roord.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!