Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

''Eén of twee keer konden de salarissen niet op tijd worden betaald''

( 0 reacties)
''Eén of twee keer konden de salarissen niet op tijd worden betaald''

Hans Siers is blij dat het weer de goede kant op gaat met het vrouwenvoetbal van FC Twente. De voorzitter van de stichting waarin het vrouwenvoetbal is ondergebracht geeft toe dat het zware tijden waren. 

"Het was een donkere periode", aldus Siers in Trouw. "Met een kleine ploeg hebben we hard gewerkt om de boel boven water te houden. Gelukkig hebben de speelsters er weinig van gemerkt. Een of twee keer konden de salarissen niet op tijd worden betaald en daar heb ik echt niet van geslapen. Die periode heeft ons ook geïnspireerd. Als je beperkte middelen hebt, word je creatief."

FC Twente behaalde de afgelopen jaargang de landstitel en mag ook de Champions League in. "Onze begroting ziet er nu prima uit, we kunnen de dingen doen die we willen doen. Ook sportief en organisatorisch hebben we de zaken goed voor elkaar. Met het vorige bestuur van FC Twente hadden we een moeizame relatie, maar nu wordt het vrouwenvoetbal weer omarmd. Ook door het bedrijfsleven." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!