''PSV richt zich op Amerika, Ajax op volwassenheid, bij FC Twente worden ze beter''

( 0 reacties)
''PSV richt zich op Amerika, Ajax op volwassenheid, bij FC Twente worden ze beter''

Toen Tommy Stroot in 2016 naar FC Twente kwam, had hij logischerwijs bepaalde verwachtingen over de club, destijds nog de regerend landskampioen. De Duitser schrok echter van de faciliteiten. Sportpark de Slangenbeek van ATC'65 was de thuisbasis van FC Twente. 

"ATC'65 was erg behulpzaam, maar we konden er geen wedstrijdbespreking houden", vertelt Stroot in Trouw. "De kleedkamers en het clubgebouw waren overdag verhuurd aan de kinderopvang. We hadden er zelf portocabins neergezet en die waren slecht onderhouden."

Afgelopen week werd bekend dat FC Twente vanaf komend seizoen Het Diekman in Enschede als uitvalsbasis heeft. "Zonder iemand te verwennen hebben we betere omstandigheden gecreëerd. We doen geen gekke dingen. We gaan door met de jonge talenten, zij hebben het verdiend."

Stroot mag komend seizoen de Champions League in en ook dat zal ongetwijfeld extra aantrekkingskracht genereren. "PSV richt zich op de Amerikaanse markt, Ajax kiest voor volwassenheid, maar veel jonge talenten zien dat FC Twente de club is waar ze beter worden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!