Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

ADO Den Haag verlengt met drie speelsters: ''Trots en blij''

( 0 reacties)
ADO Den Haag verlengt met drie speelsters: ''Trots en blij''

ADO Den Haag gaat langer door met drie speelsters. Allyssa Daal, Annouk Boshuizen en Romy Dalebout hebben hun contract bij de residentieclub verlengd.

Daal start komend seizoen aan haar derde seizoen in de Eredivisie. "Ik ben zeer blij met mijn verlening bij deze mooie club", zegt de verdedigster op de website van ADO. "Afgelopen seizoen heb ik wat pech gehad met blessures, waardoor ik minder wedstrijden heb kunnen spelen."

"Bij de start van het seizoen hoop ik weer helemaal fit te zijn en dit op te kunnen pakken", aldus Daal. Ook Boshuizen gaat voor haar derde seizoen: "Ik hoop aankomend seizoen een constante, vaste waarde te zijn voor het team. En ik ben trots en blij met het vertrouwen van ADO dat ik mijn contract mag verlengen."

De 20-jarige Dalebout gaat, net als de andere twee, voor haar derde seizoen in de competitie. "Ik hoop vooral dat ik me volgend jaar nog meer ga ontwikkelen dan dat ik dit jaar heb gedaan. Ook hoop ik dat we als team dit jaar een prijs gaan pakken. Ik heb super veel zin in het nieuwe seizoen en ga alles uithalen wat erin zit!", zegt de keepster.

Foto via: Orange Pictures

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!