Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

Adan keert terug bij FC Twente: ''Goed om terug te zijn''

( 0 reacties)
Adan keert terug bij FC Twente: ''Goed om terug te zijn''

Jade Adan keert terug bij FC Twente. De keepster is een bekende van de Tukkers: ze speelde van 2015 tot en met 2017 bij FC Twente en wist met de ploeg in 2015-2016 ook het kampioenschap te behalen.

Adan kijkt er naar uit om weer voor FC Twente te mogen spelen, zo zegt ze op de website van de Tukkers: "Voor mij is het goed om weer terug te zijn bij FC Twente. Ik vind het belangrijk om in een vertrouwde omgeving te wonen en te spelen, dat gevoel heb ik dan ook zeker bij FC Twente."

"Destijds voelde het bij FC Twente ontzettend vertrouwd en daarom voelt het nu ook weer goed om weer in Twente te zijn", zegt de keepster. "Daarbij is het extra mooi dat we Champions League gaan spelen, daar kijk ik erg naar uit. Ik ben FC Twente ontzettend dankbaar dat zij mij het vertrouwen en de kans geven om weer fit te worden en er aan te werken om weer terug te komen op mijn oude niveau."

Rene Roord is blij met de komst van de keepster: "Jade heeft al een verleden bij FC Twente en ze heeft haar tijd toen zeer verdienstelijk ingevuld. Wij waren op zoek naar een keepster en daarbij hoefden wij niet lang na te denken toen de mogelijkheid zich voordeed om Jade toe te voegen aan de selectie."

Foto via: Orange Pictures

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!