Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

OranjeLeeuwinnen openen eenmalig deuren voorafgaand aan WK

( 0 reacties)
OranjeLeeuwinnen openen eenmalig deuren voorafgaand aan WK

De OranjeLeeuwinnen openen maandag 20 mei de deuren voor alle fans. Het team van bondscoach Sarina Wiegman werkt toe naar het WK in Frankrijk. Tijdens een open training op de KNVB Campus in Zeist kun jij zien hoe de Leeuwinnen zich voorbereiden.

De training is een unieke mogelijkheid om de internationals van dichtbij in actie te zien. Het is de enige open training in aanloop naar het WK. Bondscoach Sarina Wiegman en de speelsters van Oranje melden zich om 16.30 uur op veld 2 van de KNVB Campus. Aangezien sommige Leeuwinnen nog verplichtingen hebben in clubverband, zullen echter niet alle selectiespeelsters bij de training aanwezig zijn.

De toegang voor deze training is gratis, maar geïnteresseerden dienen wel in het bezit te zijn van een plaatsbewijs. Deze kun je hier bestellen. Auto’s kunnen alleen parkeren indien men beschikt over een gratis parkeerkaart die in het bestelproces wordt aangeboden. De training begint om 16.30 uur, de toegang is geopend vanaf 16.00 uur. Er zijn uitsluitend staanplaatsen (lange zijde) beschikbaar. De tickets dienen geprint te worden op A4-formaat.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!