BREAKING | PSV gaat jaar langer door met hoofdtrainer Luiten Polak kreeg pistool tegen zijn hoofd: ''Ik gaf hem een hengst'' Bezoekersrecord Eredivisie lonkt voor topper PSV - Ajax Wedstrijd tussen VV Alkmaar en FC Twente morgen ingehaald Van der Most reageert op knieblessure: ''Focus ligt op mijn herstel''

Be Quick ’28 zoekt speelsters voor Vrouwen 1 en Vrouwen 2

( 0 reacties)
Be Quick  ’28 zoekt speelsters voor Vrouwen 1 en Vrouwen 2

Sluit je aan bij dé vrouwenvoetbalclub in Zwolle! Vind je voetballen leuk? En lijkt het je wat om te voetballen bij een club waar vrouwenvoetbal al decennia hoog in het vaandel staat? Met gedreven en ambitieuze speelsters om je heen? Dan hebben we jou nodig.

Be Quick'28 in Zwolle is op zoek naar speelsters die bij een van de seniorenteams willen komen spelen. Beide teams spelen op hoog niveau. Het tweede vrouwenteam speelt momenteel 2e klasse en doet een gooi naar het kampioenschap, om zo al naar één jaar weer te promoveren naar de 1e klasse.

Ons eerste vrouwenteam speelt topklasse, het hoogste amateurniveau van Nederland. Om als stabiele Topklasser door te gaan, hebben we ambitieuze en enthousiaste speelsters nodig!

Hebben we jouw interesse gewekt? Kom dan een keer vrijblijvend meetrainen met een van onze drie vrouwenteams. Stuur een mailtje naar a.pragt@live.nl  en we nemen gelijk contact met je op.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!