FC Twente vanaf komend seizoen op Het Diekman: ''Logische keuze''

0
FC Twente vanaf komend seizoen op Het Diekman: ''Logische keuze''

FC Twente speelt vanaf komend seizoen de thuiswedstrijden op het complex van Sportclub Enschede op Het Diekman. Daar zullen de Tukkers ook trainen.

Gemeente Enschede, Stichting FC Twente Vrouwen, Sportaal en de directie van FC Twente hebben dit in goed overleg gezamenlijk besloten. Sinds afgelopen seizoen spelen de beloften van FC Twente al op Het Diekman.

Op dit moment traint en speelt FC Twente op het Sportpark van Achilles'12. "Het was ons vanaf het begin bekend dat dit een tijdelijke situatie zou zijn", laat Cristian Kamphuis, bestuurslid van Achilles'12, weten op de website van FC Twente.

"Natuurlijk vinden we het jammer dat we de vrouwen van FC Twente zien vertrekken. Het gaf een mooie impuls aan onze vereniging in het algemeen en het meidenvoetbal in het bijzonder. Maar sportief gezien is dit een logische keuze", zegt Kamphuis.

"Het is goed dat er zo snel duidelijkheid is over de nieuwe speellocatie van FC Twente", vindt Hans Siers, voorzitter van Stichting FC Twente Vrouwen. "Samen met gemeente Enschede gaan we snel aan de slag om die aanpassingen aan te brengen die een goede competitiestart in augustus mogelijk maken."

"FC Twente Vrouwen dankt bestuur en vrijwilligers van Achilles ’12 Hengelo voor de fantastische samenwerking op hun locatie in het afgelopen jaar. Met hun inzet hebben zij ook een belangrijke bijdrage geleverd aan het behalen van onze landstitel", aldus Siers.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!