Gedoe met beelden bekerfinale: ''Pedante pannenkoek bij de KNVB''

0
Gedoe met beelden bekerfinale: ''Pedante pannenkoek bij de KNVB''

De finale van de KNVB Beker was zaterdagavond live te zien op FOX Sports. RTV Oost had ook graag beelden uitgezonden, maar dat mocht niet. Dat vertelt Tijmen van Wissing.

"We hadden graag beelden van vrouwenvoetbal willen laten zien, maar er is een pedante pannenkoek bij de KNVB. Hij weigerde onze cameraman", zegt Van Wissing.

"De aanvraag was ingediend, ook via PEC Zwolle. Dat was een maand van tevoren, want het was zo'n beetje de Champions League-finale die op de rol stond. De aanvraag was dus al geaccordeerd", vervolgt de journalist.

"Komen we daar zaterdag. 'Oh sorry, ik ben helemaal vergeten terug te mailen: de rechten liggen bij FOX', zei die jongen van de KNVB. Hij kon me niet eens laten zien dat er rechten zijn voor die bekerfinale."

"Hij nam me helemaal niet serieus, maar hij stond daar wel lekker in zijn pakje van de KNVB interessant te doen. Komende zomer is het een hype, gaat iedereen van de KNVB met stroop smeren. Dan moeten alle meisjes weer lid worden en dan kunnen ze iedere maand weer contributie innen en laten ze de Eredivisie weer stikken", aldus Van Wissing. "Kom op, rechten bij vrouwenvoetbal, niveau van niets."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!