300 voetbalvrouwen gaan los bij 't Gooi!

0
300 voetbalvrouwen gaan los bij 't Gooi!

Voetbal, prosecco, kaas en feest. Dat zijn de ingrediënten van het Voetbalmoeders Proseccotoernooi bij SC 't Gooi. Vrijdag 10 mei ging het op het veld en in de kantine weer helemaal los.

Driehonderd voetballende vrouwen verschenen op het prachtig aangeklede complex in Hilversum. Wethouder Floris Voorink van Sport (gemeente Hilversum), burgemeester Han ter Heegde (Gooise Meren) openden samen met voormalig Oranje-international en AZ / Ajax-manager, Marleen Molenaar de vierde editie van dit toernooi. Daarna streden 25 teams uit het hele land, van beginner tot ervaren voetbalster, tegen elkaar.

Gevolgd door de befaamde derde helft. Nadat de mannenselectie de prosecco overhandigde aan de teams en de kaasplankjes op tafel kwamen, begon het feest. Ieder team werd in het zonnetje gezet met prachtige teamprijzen van vele sponsors. Daarna hoog tijd voor diverse optredens. Dave de Graaf, Bob van Veen en als surprise-act Desray traden op.

"Het toernooi heeft zichzelf weer overtroffen; op sportief gebied en gezelligheid", blikt toernooidirectrice Jolanda Osendarp terug.  

Foto via: admprofoto.nl

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!