Van Es neemt afscheid van Eredivisie: ''Onvergetelijke tijd''

0
Van Es neemt afscheid van Eredivisie: ''Onvergetelijke tijd''

Na elf jaar in de Eredivisie te hebben gevoetbald, gaat Kika van Es voor een buitenlands avontuur. Via Instagram neemt de verdedigster afscheid van de competitie.

"In 11 jaar Eredivisie heb ik alles voorbij zien komen: pijn, verdriet, vreugde, overwinningen, verlies, een verschrikkelijke blessure, strijd. Als beste eruit komen, of strijdend ten onder", schrijft Van Es.

"De BeNeLeague niet te vergeten. Clubs zijn gekomen en clubs zijn helaas gegaan. Wat ik in die 11 jaar bovenal heb gezien is passie", vervolgt de back. "Passie van alle speelsters in de Eredivisie voor hun sport. Passie vanuit trainers, coaches en de vrijwilligers die alles op alles zetten voor een succesvolle Eredivisie. Voor ónze sport."

"Ik ga de Eredivisie verlaten, maar kijk terug op een bijzondere en onvergetelijke tijd. Dankjewel voor ieders support, inzet, steun en betrokkenheid. De Eredivisie zijn we samen!", besluit Van Es.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In 11 jaar Eredivisie heb ik alles voorbij zien komen: pijn, verdriet, vreugde, overwinningen, verlies, een verschrikkelijke blessure, strijd. Als beste eruit komen, of strijdend ten onder. De BeNeLeague niet te vergeten. Clubs zijn gekomen en clubs zijn helaas gegaan. Wat ik in die 11 jaar bovenal heb gezien is passie. Passie van alle speelsters in de Eredivisie voor hun sport. Passie vanuit trainers, coaches en de vrijwilligers die alles op alles zetten voor een succesvolle Eredivisie. Voor ónze sport. Ik ga de Eredivisie verlaten, maar kijk terug op een bijzondere en onvergetelijke tijd. Dankjewel voor ieders support, inzet, steun en betrokkenheid. De Eredivisie zijn we samen! ??

Een bericht gedeeld door Kika van Es (@kikavanes) op

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!