'Zeven speelsters Achilles'29 vertrekken mogelijk naar Duitsland'

0
'Zeven speelsters Achilles'29 vertrekken mogelijk naar Duitsland'

Volgens Omroep Gelderland overwegen zeven speelsters van Achilles'29 een avontuur bij het Duitse opleidingsinitiatief TFZ Kämpferhertzen in Kleve.

Het zou gaan om Danisha Bruins, Shania Mijland, Imani Mijland, Remy van der Windt, Djanae Borgers, Mariken Kroon en Charel Hendriks, die inmiddels ook al een eerste training bij de club achter de rug hebben.

Edwin Borgers, assistent-trainer van Achilles, vertelde bij 'De week van Gelderland', een programma van Omroep Gelderland, dat TFZ Kämpferhertzen op wil staan om het gat wat Achilles'29 achterlaat te dichten. 

"In Kleve hebben ze ingezien dat er in hun regio, maar dan net aan de andere kant van de grens, dus mogelijkheden zijn met het halen van speelsters en die proberen ze aan zich te binden", aldus Borgers.

Megan Roemangoen traint ook mee bij de Duitse club, al ligt haar toekomst waarschijnlijk ergens anders. "Er is interesse van Feyenoord. Verder heb ik ook al mee getraind met Borussia Mönchengladbach. Ik hoop dat het met één van deze clubs iets gaat worden."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!